perjantai 1. maaliskuuta 2013

Maito on miesten juoma

Huh, mikä viikko. Vaikka koulussa ei montaa tuntia ole tarvinnut istua, on ainakin tämä martta käynyt ihan ylikierroksilla...ja muutama muukin luokan fb -ryhmän seinästä päätellen.

Torstaina anatomia ykkösen tentti: diastolinen ja systolinen, de- ja repolarisaatio, EKG ja muut ihanuudet, check! Mie niiiin toivon että mänis ees läpi. Vaikka en osannutkaan selittää keuhkotuuletusta.

Tänään kirjatentti aiheena yhteiskunta ja hyvinvointi. Vähäiselle jäi lukeminen, kun luettavana oli kaksi lähes 300 sivun kirjaa, ja toisesta luin 100 ja toisesta ~40 sivua. Onneksi marmatettiin tentin aluksi, miksi näin mielenkiintoinen ja monisyinen aihe on kirjatenttina, ja ex tempore vaihdettiin ryhmätentiksi ! Hyvä ryhmä oli, tekstin laadukkuudesta en ole niin varma, kun 5 naista yrittää samaa paperia hämmentää...

Jos nuo molemmat oisi läpi läpsähtänyt, napsahtaisi pistetilille yhteensä 3 op. Niiden olemassa olevien neljän lisäksi...

Vieläpä kun on molemmat harjoittelupaikat, tänään tiedossa luokan party-ilta ravintolasyöminkien ja baareilun kera, on hyvä kurvata lomalle. Mä oon NIIIN lomalla nyt !

Ps. Otsikko liittyi kirjeeseen, joka oli tänään tipahtanut postiluukusta. Kuoressa luki "Maito on miesten juoma, joka osana täysipainoista ruokavaliota ja liikunnallista elämäntapaa ylläpitää terveyttä, hyvinvointia ja työkykyä" Ja kirje oli aloitettu sanoilla "Hyvä terveydenhoitaja". Oon siis alle 2 kk opiskelun jälkeen täysin pätevä terkkari arvioimaan miehille suunnatun ravitsemuskampanjan materiaalien vakuuttavuutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti