tiistai 26. maaliskuuta 2013

Tavoitellaan täydellisyyttä.

Nimittäin huomisissa ihka ekoissa lääkelaskuissa (Ootan sitä hetkeä kun pääsen käyttämään samassa yhteydessä kotkalaisten ihanaa vimppo -sanaa)

100% oikein tai "ole hyvä ja tule yleisenä tenttipäivänä uusimaan". Pitää oikeasti olla kyllä tosi huolellinen niiden kans, ei yhtää huvittas mennä tekee uusiks.

Oon myös itse todistanut viimeaikoina että lääkkeiden apuaineilla on väliä. Vai selittääkö joku muu sen, että itken joka kerta nykyään kun katson Hurjaa remonttia tai purskahdin itkuun kun totesin, etten ymmärrä mikä on metabolia ja tenttiin on kuitenkin kaksi viikkoa? Toivottavasti pian saan taas napsia oikeanlaisia hormonivalmisteita ja tää kolme kertaa päivässä itkeminen loppuu.

Sen verran kuitenki ryhdistäydyin kun tajusin etten oikeasti osaa, että eilen tein muita kouluhommia alta pois, että olis sitten mahdollisuus oikeasti lukea siihen tenttiin.


Ainiin, täällä en muistanut mainostaa vielä: Mun vauvat kasvaa! Sain kaikki neljä ruukkua salaattia itämään, mitä nyt tapoin niistä jo kaksi ruukullista vahingossa. Mutta kolme voimissaan olevaa, hentoa vaaleanvihreää vartta kurottelee kohti valoa upouusista ikea-ruukuistaan. <3
Mistä johtuen meidän keittiön pöydällä on nykyään useammin multaa kuin ruokaa. Mutta se on sivuseikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti