lauantai 16. maaliskuuta 2013

Tomera aamu

Melkoisesti tavallisesta poikkeava lauantaiaamu. Ylösnousu 6.30. Aamupalaksi (puolikas) kuppi kahvia ja yksi leipä. Aika vähän siis. Virkkaamista ja Simsiä yhtä aikaa (multitasking!). Lääkelaskuja ennen kello kymmentä. Olivat vielä oikein.

Nyt kello on 10.39, ja olen saanut enemmän aikaiseksi kuin ikinä yleensä kotilauantaisin. Mihin siis päivän käyttäisin? No tietenkin autan kevättä ja istutan yrttejä! Wish me luck!



 Feissarimoka -ainesta: Anoppi toi Egyptistä jonkun kippuran, kuivan oloisen kasvin, jonka pitäisi ruveta kukoistamaan kun laittaa ihan vain veteen olemaan. Ongelma oli,ettei meillä ole maljakkoa, joten piti eilen kurvata Ikeaan sellainen ostamaan. Väliaikaratkaisuna kasvi oli isossa juomalasissa.

Mies vaihtoi lasin maljakkoon ja pisti juomalasin tiskialtaan pohjalle, etten varmasti keksi sitä sieltä ottaa ja juoda. Kappas, iski jano, ja en jaksanut ruveta etsimään puhdasta juomalasia (joita olisi ollut ylläolevassa kuivauskaapissa,kuinkas muutenkaan) ja näppärästi nappasin lasin ja täytin vedellä. Siinä vaiheessa kun olin nielaissut ensimmäisen kulauksen, tajusin mikä lasi se on ja syljin loput vedet pois. Mies kysyi heti "et kai vaan juonut siitä lasista mikä oli siellä altaassa?" No totta helvetissä join, olisi varoittanut! Saisi nyt vähän välillä katsoa naisensa perään.

Tässäpä odotellessa, mitä Egyptin ameeboja sitä on tullut nieltyä. Onneksi sentään ihan puhdasta  vettä join, enkä sitä missä kasvi oli lillunut....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti