maanantai 10. kesäkuuta 2013

Toinen viikko työmaalla.

Nyt on Miehen ja hänen veljensä valmistujaisjuhlat juhlittu. Onnistuneet oli, ja syytä oli ollakin, sen verran oli vaivaa nähty... Yksi juhlien hyvä puoli on, että ruokia jää aina yli, ja seuraavankin viikon saa herkutella hyvällä omallatunnolla kun "kyllä nää pitää nyt pois syödä, muuten pilaantuu!"

Aloitin työt maanantaina yksityisessä hoitokodissa ja olen kyllä tykännyt. Vielä on vähän (välillä vähän enemmän) pihalla, ja jotkut asiat jännittää. En ole kuitenkaan mokannut mielestäni mitenkään pahasti, eikä kukaan ole antanut huonoa palautetta. Olen kyllä ihan oikeasti yrittänytkin parhaani ja tehdä vaikutuksen, koska olisihan se ehkä mukava jos syksylläkin saisi vaikka keikkahommia.... Ja jos tuolta saisi suositukset, niin ei niistäkään haittaa olisi.

Toinen työn hyvä puoli on raha. Tässä on kärvistelty reilu kuukausi aika minibudjetilla ja hermo alkaa kohta mennä, kun mitään ylimääräistä ei oikeasti voi ostaa. Mies oli kyllä ihana ja maksoi minulle hiustenleikkuun ennen juhlia, etten ihan harakanpesältä näyttänyt... Innokkaana odotan reilun kahden viikon päässä siintävää palkkapäivää!

Juhlahumun jälkeen alkaa normaali arki, ja se on nyt ihan tervetullutta. Saa vain olla ja nauttia kesästä ja tehdä mukavia juttuja. Ei olla edes piknikille ehditty tänä kesänä...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti